אקים - אגודה לאומית לקימום אנשים עם פיגור שכלי בישראל קבע כדף הבית
English عن أكيم
הרשמה לניוזלטר
   
אגודת הידידים
בחר מחלקה
אגודת ידידי אקים ישראל מלווה את פעילות העמותה לאורך כל השנה. יו"ר אגודת ידידי אקים ישראל, הגב' אילנה נוריאל, ושאר חברי האגודה, פועלים לרתום את הקהילה העסקית והחברתית לקחת חלק בפעילויות העמותה ולפעול לקידומה של אוכלוסיית האנשים עם הפיגור השכלי והכרה בהם כחלק משמעותי בחברה הישראלית. אגודת הידידים מסייעת באירועי ההתרמה, ביצירת שיתופי פעולה ובייזום פרויקטים חדשים ויצירתיים המסייעים לגיוס כספים להמשך פעילותה של העמותה. כן פועלת האגודה להטמעת עמדות חיוביות כלפי אנשים עם פיגור שכלי בחברה הישראלית.



בין חברי אגודת ידידי אקים ישראל נמנים בכירים במשק: עו"ד איתן אפשטיין, יו"ר פסגות אריק שטיינברג, ד"ר אופיר פרומוביץ, יו"ר ובעלים קבוצת פישמן, רונית פישמן, מנכ"ל איקאה שלומי גבאי וכן מיכל דרנגר.


אירועי ההתרמה השנתיים של אגודת ידידי אקים ישראל בשנים האחרונות:
 דצמבר     2009      שרית חדד, האנגר 11, נמל ת"א     
 ינואר 2009 אייל גולן וטריפונס, האנגר 11, נמל ת"א     
 יוני 2008  שלמה ארצי, קיסריה 
 יוני 2007  רמי קליינשטיין מארח את ריטה 
 יוני 2006  מחזמר הלהקה, הבימה 
 נובמבר 2005  ערב גאלה במלון דן, ת"א 

© כל הזכויות שמורות לאקים, אגודה לאומית לקימום אנשים עם פיגור שכלי בישראל | פנחס רוזן 69, הדר יוסף תל אביב, 69410 | Web By