אקים - אגודה לאומית לקימום אנשים עם פיגור שכלי בישראל קבע כדף הבית
אנא המתן...
לוח אירועים
ינופברואר 2012מרץ
אבגדהוש
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
יום ראשון 05 פברואר 2012 אין אירועים להיום
לכל האירועים
הרשמה לניוזלטר
   
אקים טבריה למען יוצרים עם פיגור שכלי
חזרה לעמוד הקודם

סניף אקים טבריה הקים תערוכה בה הציג את יצירותיהם של אמנים מקומיים, ממע"ש טבריה ו"מועדון הדקל" במתנ"ס, ביה"ס "דקלים" וה"מכללה לכישורי חיים", לצד התערוכה "בשביל הנשמה". התערוכה נערכה בבית "יגאל אלון" בגינוסר.

 את התערוכה  כיבד בנוכחותו ראש העיר טבריה , בארוע השתתפו סגני ראש העיר וחברי מועצת העיר ובראשם פרג'י שמש חבר מועצת העיר וחבר מתנדב בהנהלת אקים טבריה.
בדברי הברכה,  סגנית ראש העיר, הגב' אוסנת כהן ומנכ"לית אקים ישראל, סיגל פרץ יהלומי קראו לשילובם של אנשים עם פיגור בחברה הישראלית.
להקת  המחול "שילובים", להקת מחול אזורית שכל רקדניה הם אנשים עם פיגור שכלי, הופיעה בפני האורחים.  יו"ר סניף אקים טבריה, פנינה מאיר, העלתה על נס את פעילות המתנדבים, פעילי סניף אקים טבריה ואת עיריית טבריה שתורמת רבות לקידום אנשים עם פיגור שכלי.
בדברי ברכתו הנרגשים,  ציין הצייר, אורי מזר את עבודות האומנות הנהדרות המוצגות בתערוכה והתנדב ללוות ולסייע ליוצרים  ואמנים עם פיגור.
הערב הסתיים,  בברכה נירגשת שהוקראה על ידי דיירת ממעון "נופים",  שהודתה למשתתפים הרבים בארוע וסיפרה על חשיבות האומנות כ" חלון להביט אל פנים הנשמה".


 

© כל הזכויות שמורות לאקים, אגודה לאומית לקימום אנשים עם פיגור שכלי בישראל | פנחס רוזן 69, הדר יוסף תל אביב, 69410 | Web By